Zwemles Extra

ZWEMLESEXTRA

 

De groepen van de zwemlesEXTRA bestaan uit maximaal 6 kinderen hierdoor is er meer aandacht per kind.

 

U kunt bij ons terecht voor: 
Diploma A, B en C. Examens worden afgenomen in overleg met ouders en verzorgers.

  

 

 

 

 

 

 

 

Onze zwemlesEXTRA is ook gespecialiseerd in het begeleiden van kinderen met bijvoorbeeld: Autisme, PDD-NOS, ADHD en lichte fysieke handicaps. Vaak zijn de groepen tijdens reguliere zwemlessen te groot om deze kinderen de juiste aandacht te geven. Er wordt per kind gekeken wat de beste stappen zijn. Uiteraard worden hier de ouders en/of verzorgers van het kind regelmatig bij betrokken. Er zal tijdens de lessen rekening worden gehouden met de gemoedstoestand van het kind op dat moment.

Mochten de diploma eisen voor bepaalde kinderen te zwaar zijn, dan werken wij ook met certificaten.

 

Mocht u interesse hebben dan kunt u het beste uw kind boven aan de pagina inschrijven, wij nemen dan contact met u op voor verdere informatie, vermeld onder het ‘kopje’ bijzonderheden dat het om ‘zwemlesEXTRA’ gaat.

 

De lessen duren 45 minuten, 1x per week. De maximale groepsgrote is 6 kinderen in alle fases.

De zwemlessen gaan in de schoolvakanties gewoon door (m.u.v. de zomervakantie). Alleen op nationale feestdagen is er geen zwemles.

 

 

Kosten zwemlesEXTRA per maand

€ 35,70

 

Eenmalig borg gebruik lespas

€ 11,50

Het is mogelijk om voor de zwemlessen de Gelrepas van uw kind in te zetten. U kunt dit vermelden bij uw inschrijving onder het kopje bijzonderheden. Of bij aanvang van de zwemlessen bij de receptie van het zwembad. U ontvangt dan ook de verdere informatie over de eigen bijdrage.

 

Voor de duidelijkheid, de zwemlesEXTRA staat open voor alle kinderen. Plaatsing van kinderen met extra aandacht vindt altijd plaats in overleg met de betrokken zwemdocenten.

 

Instromen vanuit een ander zwembad

Indien u uw kind wilt laten instromen in de zwemles van Zwemcentrum De Pals, bieden wij de mogelijkheid van voorzwemmen. Tijdens het voorzwemmen laat uw kind zien welke vaardigheden hij/zij al beheerst zodat wij, in overleg met u, uw kind in de juiste fase kunnen laten instromen. Het voorzwemmen vindt plaats op afspraak. U kunt een afspraak maken door een email te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

JoomSpirit