Baby Peuter Kleuter

Baby Peuter Kleuter

seizoen 2024-2025

BABY-/PEUTERLES

Deze lessen zijn bestemd voor de allerkleinsten, namelijk voor uw baby van 12 weken tot peuters van 4 jaar. Baby-/peuterles is leuk voor zowel de ouders als voor het kind. Zwemplezier staat hoog in het vaandel. Als uw kind het leuk vindt om in water te zijn dan zal het leerproces niet alleen sneller, maar ook beter gaan.

De baby en peuter lessen worden gegeven in een watertemperatuur van 31 graden.

In de lessen zal er dan ook regelmatig gezongen worden en wordt er gespeeld met verschillende materialen. Als uw kind zich geheel vrij voelt in het water dan zal het zich makkelijker kunnen redden dan een kind dat angstig is in het water.
Het vrij zijn in het water leert men door op verschillende speelse manieren om te gaan met het water. De zelfredzaamheid van uw kind zal hier door vergroot worden.
De sociale contacten met andere kinderen worden door het groepsgebeuren bevorderd. Ook kunnen de ouders tijdens de lessen ervaringen uitwisselen. Dit wordt door het merendeel van de ouders als zeer prettig ervaren.

U hoeft niet vooraf te reserveren. U bent welkom in in de lesgroep van uw keuze.

Het zwembad is gevestigd op de tweede verdieping. Bereikbaar via trap en/of lift.

De allereerste les is een gratis proefles. Daarna heeft u de mogelijkheid uit een 8 lessenkaart of losse lessen. Een leskaart bestaat uit 8 lessen. Deze leskaart is 6 maanden geldig.

Baby lessen (0 tot 1 ½ jaar)

U bent lekker met uw kind bezig, voor de kleine is het ook fijn. Net als de dagelijkse wasbeurt in het badje, kan men het zwemmen zien als een verlengstuk van het verblijf in de baarmoeder. Uw baby zal dat heerlijk vinden. Het is bovendien goed voor hun ontwikkeling. Want in water van 31 graden kunnen ze vrij spartelen.

Vrijdag 09:00-09:30 uur

€ 6,50 losse les

€ 42,- per 8 lessen knipkaart

Peuter lessen (1½ tot 4 jaar)

Samen met uw kind de grenzen van hun kunnen in het water verleggen. Er wordt een begin gemaakt met het verkennen van de verschillende zwemslagen. Echter spelend leren is altijd het uitgangspunt.

Vrijdag 09:30-10:00 uur

€ 6,50 losse les

€ 42,- per 8 lessen knipkaart

Zwemcentrum de Pals