CORONA-MAATREGELEN

Update 14 oktober 2021, 11:00 uur.

Op deze pagina vindt u een overzicht van de corona-maatregelen zoals deze gehanteerd worden door door Zwemcentrum De Pals.

Aangezien wij in het pand van Sports Planet zijn gehuisvest volgen wij tevens de richtlijnen zoals deze door Sports Planet worden aangegeven.

LET OP: vanaf zaterdag 25 september zijn er wijzigingen in de coronamaatregelen

Het is door de overheid verplicht gesteld dat u bij het betreden van de HORECA van Sports Planet een vaccinatiebewijs of negatieve testuitslag en een ID moet kunnen tonen.

Dit geld niet voor een bezoek aan de tribune van het zwembad en de overige delen van het pand.

U dient ten aller tijden de onderstaande maatregelen te volgen:

Als uw kind niet naar school mag i.v.m. corona gerelateerde klachten mag het ook niet naar zwemles. Dit geld dus ook als uw kind thuis moet blijven omdat er een coronabesmetting in de klas is. Uw kind mag weer naar zwemles als het een negatieve coronatest heeft of als de quarantaine tijd is afgelopen.

Er mag 1 begeleider (18+) per zwemleskind het pand betreden.

U mag 5 minuten voor aanvang van de zwemles het pand betreden.

U mag 2 minuten voor afloop van de zwemles het pand betreden om uw kind op te halen.

Er mogen geen ouders in de zwemzaal zijn, behalve als dit is afgesproken met het badpersoneel.

Aangepaste maatregelen tijdens het DIPLOMAZWEMMEN.

Alleen het eigen gezin mag als publiek bij het diplomazwemmen in het zwembad aanwezig zijn. Het is helaas vanwege de beperkte ruimte nog niet toegestaan voor andere fans

U kunt 15 minuten voor aanvang van het diplomazwemmen uw kind aanmelden bij de receptie van het zwembad. 5 minuten voor aanvang van het diplomazwemmen kunt u uw kind omkleden in de kleedzalen. Houd u rekening met de kleedzaal indeling (dames/heren) i.v.m. andere gebruikers van deze ruimtes na het diplomazwemmen.

Na afloop van het diplomazwemmen kunt u en uw kind weer omkleden in de kleedzaal. Houd u rekening met de kleedzaal indeling (dames/heren) i.v.m. andere gebruikers van deze ruimtes na het diplomazwemmen.

Alle overige coronamaatregelen zoals verder op de pagina zijn beschreven blijven ook gelden.

Corona-maatregelen voor alle lesgroepen en cursussen:

  • Als uw kind niet naar school mag i.v.m. corona gerelateerde klachten mag het ook niet naar zwemles. Dit geld dus ook als uw kind thuis moet blijven omdat er een coronabesmetting in de klas is. Uw kind mag weer naar zwemles als het een negatieve coronatest heeft of als de quarantaine tijd is afgelopen.
  • Als uw kind een positieve coronatest heeft gehad mag uw kind niet naar zwemles.
  • LET OP: Uw kind mag ook niet naar zwemles als het een coronatest heeft gedaan maar nog geen uitslag heeft gehad.
  • 5 minuten voordat de zwemles start, mag uw kind samen met 1 begeleider (18+) het pand binnen. Het is mogelijk om broertjes/zusjes mee te nemen naar de zwemles.
  • U brengt uw kind naar de kleedzalen van het zwembad. Hier kunt u uw kind omkleden en wacht u op de zwemdocent.
  • 2 minuten voor het einde van de zwemles kunt u de kleedkamers betreden en wachten op uw kind. De zwemdocenten zullen uw kind naar de juiste kleedzaal brengen. Zorg dat u op tijd in de kleedkamer bent.
  • De kleedzalen zijn weer ingedeeld naar dames en heren. Moeders met hun kinderen in de dameskleedzaal en vaders met hun kinderen in de herenkleedzaal.
  • Er kan niet worden gedoucht.
  • Houd rekening met de enige afstand tot de medewerkers en andere volwassenen.
  • Er mogen geen ouders/verzorgers/toeschouwers in de zwemzaal zijn tijdens de reguliere zwemlessen en zwemlesEXTRA. Behalve als dit is afgesproken met de zwemdocenten.